Vorgić, P. (2020). Utjecaj mliječno kiselih bakterija na rast Fusarium sp. i Penicillium sp. na zrnu soje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932179
Vorgić, Pamela. "Utjecaj mliječno kiselih bakterija na rast Fusarium sp. i Penicillium sp. na zrnu soje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932179
Vorgić, Pamela. "Utjecaj mliječno kiselih bakterija na rast Fusarium sp. i Penicillium sp. na zrnu soje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932179
Vorgić, P. (2020). 'Utjecaj mliječno kiselih bakterija na rast Fusarium sp. i Penicillium sp. na zrnu soje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932179
Vorgić P. Utjecaj mliječno kiselih bakterija na rast Fusarium sp. i Penicillium sp. na zrnu soje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932179
P. Vorgić, "Utjecaj mliječno kiselih bakterija na rast Fusarium sp. i Penicillium sp. na zrnu soje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932179