Slivonja, M. (2020). Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva rukole (Eruca vesicaria L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:446730
Slivonja, Marija. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva rukole (Eruca vesicaria L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:446730
Slivonja, Marija. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva rukole (Eruca vesicaria L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:446730
Slivonja, M. (2020). 'Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva rukole (Eruca vesicaria L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:446730
Slivonja M. Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva rukole (Eruca vesicaria L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:446730
M. Slivonja, "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva rukole (Eruca vesicaria L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:446730