Vujica, S. (2021). Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) na PIK-u Vinkovci (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:452836
Vujica, Stipo. "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) na PIK-u Vinkovci." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:452836
Vujica, Stipo. "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) na PIK-u Vinkovci." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:452836
Vujica, S. (2021). 'Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) na PIK-u Vinkovci', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:452836
Vujica S. Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) na PIK-u Vinkovci [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:452836
S. Vujica, "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) na PIK-u Vinkovci", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:452836