Blažinčić, B. (2020). Proizvodnja luka (Allium cepa L.) na proizvodnim površinama PIK Vinkovci d.d. u 2020. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:838048
Blažinčić, Benjamin. "Proizvodnja luka (Allium cepa L.) na proizvodnim površinama PIK Vinkovci d.d. u 2020. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:838048
Blažinčić, Benjamin. "Proizvodnja luka (Allium cepa L.) na proizvodnim površinama PIK Vinkovci d.d. u 2020. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:838048
Blažinčić, B. (2020). 'Proizvodnja luka (Allium cepa L.) na proizvodnim površinama PIK Vinkovci d.d. u 2020. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:838048
Blažinčić B. Proizvodnja luka (Allium cepa L.) na proizvodnim površinama PIK Vinkovci d.d. u 2020. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:838048
B. Blažinčić, "Proizvodnja luka (Allium cepa L.) na proizvodnim površinama PIK Vinkovci d.d. u 2020. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:838048