Kesić, I. (2015). UTJECAJ OBRADE TLA I GNOJIDBE NA ZARAZU ZRNA PŠENICE (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:378176
Kesić, Irena. "UTJECAJ OBRADE TLA I GNOJIDBE NA ZARAZU ZRNA PŠENICE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:378176
Kesić, Irena. "UTJECAJ OBRADE TLA I GNOJIDBE NA ZARAZU ZRNA PŠENICE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:378176
Kesić, I. (2015). 'UTJECAJ OBRADE TLA I GNOJIDBE NA ZARAZU ZRNA PŠENICE', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:378176
Kesić I. UTJECAJ OBRADE TLA I GNOJIDBE NA ZARAZU ZRNA PŠENICE [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:378176
I. Kesić, "UTJECAJ OBRADE TLA I GNOJIDBE NA ZARAZU ZRNA PŠENICE", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:378176