Štavalj, J. (2021). Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
Štavalj, Josipa. "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
Štavalj, Josipa. "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
Štavalj, J. (2021). 'Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
Štavalj J. Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899
J. Štavalj, "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899