Raič, P. (2022). Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
Raič, Petar. "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
Raič, Petar. "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
Raič, P. (2022). 'Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
Raič P. Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
P. Raič, "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444