Kuric, J. (2022). Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Mišo Kuric" (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980901
Kuric, Josip. "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Mišo Kuric"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980901
Kuric, Josip. "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Mišo Kuric"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980901
Kuric, J. (2022). 'Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Mišo Kuric"', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980901
Kuric J. Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Mišo Kuric" [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980901
J. Kuric, "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Mišo Kuric"", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980901