Pavlović, D. (2023). Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
Pavlović, Danijel. "Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
Pavlović, Danijel. "Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
Pavlović, D. (2023). 'Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
Pavlović D. Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
D. Pavlović, "Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055