Bešlić, M. (2023). Proizvodnja šećerne repe na OPG-u " Bešlić Marin " (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:390964
Bešlić, Marina. "Proizvodnja šećerne repe na OPG-u " Bešlić Marin "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:390964
Bešlić, Marina. "Proizvodnja šećerne repe na OPG-u " Bešlić Marin "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:390964
Bešlić, M. (2023). 'Proizvodnja šećerne repe na OPG-u " Bešlić Marin "', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:390964
Bešlić M. Proizvodnja šećerne repe na OPG-u " Bešlić Marin " [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:390964
M. Bešlić, "Proizvodnja šećerne repe na OPG-u " Bešlić Marin "", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:390964