Lučić, M. (2023). Mogućnosti smanjenja sadržaja metanola u voćnim rakijama (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758140
Lučić, Matej. "Mogućnosti smanjenja sadržaja metanola u voćnim rakijama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758140
Lučić, Matej. "Mogućnosti smanjenja sadržaja metanola u voćnim rakijama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758140
Lučić, M. (2023). 'Mogućnosti smanjenja sadržaja metanola u voćnim rakijama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758140
Lučić M. Mogućnosti smanjenja sadržaja metanola u voćnim rakijama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758140
M. Lučić, "Mogućnosti smanjenja sadržaja metanola u voćnim rakijama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758140