završni rad
Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. urn:nbn:hr:151:939513

Mak, Maria Karla
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Mak, M. K. (2023). Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513

Mak, Maria Karla. "Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513

Mak, Maria Karla. "Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513

Mak, M. K. (2023). 'Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513

Mak MK. Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513

M. K. Mak, "Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513