Verner, B. (2023). Utjecaj načina obrade i sjetve na prinos i parametre prinosa pšenice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:840161
Verner, Bruno. "Utjecaj načina obrade i sjetve na prinos i parametre prinosa pšenice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:840161
Verner, Bruno. "Utjecaj načina obrade i sjetve na prinos i parametre prinosa pšenice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:840161
Verner, B. (2023). 'Utjecaj načina obrade i sjetve na prinos i parametre prinosa pšenice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:840161
Verner B. Utjecaj načina obrade i sjetve na prinos i parametre prinosa pšenice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:840161
B. Verner, "Utjecaj načina obrade i sjetve na prinos i parametre prinosa pšenice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:840161