Kralik, Z., Kralik, G., Grčević, M., Zelić, A. i Cimerman, E. (2018). Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera. U V. Rozman, (Ur.), Z. Antunović, (Ur.), 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova (str. 464-468). Osijek: Poljoprivredni fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556
Kralik, Zlata, et al. "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera." 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, Ur. Vlatkaf Rozman, Ur. Zvonko Antunović, Poljoprivredni fakultet, 2018, str. 464-468. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556
Kralik, Zlata, Gordana Kralik, Manuela Grčević, A. Zelić i E. Cimerman. "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera." U 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, 464-468. Osijek: Poljoprivredni fakultet, 2018. Citirano 27.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556
Kralik, Z., et al. (2018) 'Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera', u Rozman, V. (ur.), Antunović, Z. (ur.), 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, Poljoprivredni fakultet, Osijek, str. 464-468. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556 (Datum pristupa: 27.12.2024.)
Kralik Z, Kralik G, Grčević M, Zelić A, Cimerman E. Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera. U: V. Rozman, ur., Z. Antunović, ur. 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova. Osijek: Poljoprivredni fakultet; 2018. Str. 464-468. [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556
Z. Kralik, G. Kralik, M. Grčević, A. Zelić i E. Cimerman, "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera", 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, V. Rozman i Z. Antunović, Ur. Osijek: Poljoprivredni fakultet, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556 [Citirano: 27.12.2024.]