Ligda, I. (2024). Proizvodnja šećerne repe na " OPG-u Ivica Ligda " (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:146377
Ligda, Ivana. "Proizvodnja šećerne repe na " OPG-u Ivica Ligda "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:146377
Ligda, Ivana. "Proizvodnja šećerne repe na " OPG-u Ivica Ligda "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:146377
Ligda, I. (2024). 'Proizvodnja šećerne repe na " OPG-u Ivica Ligda "', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:146377
Ligda I. Proizvodnja šećerne repe na " OPG-u Ivica Ligda " [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:146377
I. Ligda, "Proizvodnja šećerne repe na " OPG-u Ivica Ligda "", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:146377