Šestanj, J. (2014). HRVATSKI PREHRAMBENI AUTOHTONI PROIZVODI (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887925
Šestanj, Josip. "HRVATSKI PREHRAMBENI AUTOHTONI PROIZVODI." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887925
Šestanj, Josip. "HRVATSKI PREHRAMBENI AUTOHTONI PROIZVODI." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887925
Šestanj, J. (2014). 'HRVATSKI PREHRAMBENI AUTOHTONI PROIZVODI', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887925
Šestanj J. HRVATSKI PREHRAMBENI AUTOHTONI PROIZVODI [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887925
J. Šestanj, "HRVATSKI PREHRAMBENI AUTOHTONI PROIZVODI", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:887925