Gorup, I. (2015). Izvozni potencijal „ABC” svježeg krem sira, Belje d.d. (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:147717
Gorup, Igor. "Izvozni potencijal „ABC” svježeg krem sira, Belje d.d.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:147717
Gorup, Igor. "Izvozni potencijal „ABC” svježeg krem sira, Belje d.d.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:147717
Gorup, I. (2015). 'Izvozni potencijal „ABC” svježeg krem sira, Belje d.d.', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:147717
Gorup I. Izvozni potencijal „ABC” svježeg krem sira, Belje d.d. [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:147717
I. Gorup, "Izvozni potencijal „ABC” svježeg krem sira, Belje d.d.", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:147717