Ljubić, I. (2016). FERMENTIRANI MLIJEČNI PROIZVODI (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:217976
Ljubić, Ivan. "FERMENTIRANI MLIJEČNI PROIZVODI." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:217976
Ljubić, Ivan. "FERMENTIRANI MLIJEČNI PROIZVODI." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:217976
Ljubić, I. (2016). 'FERMENTIRANI MLIJEČNI PROIZVODI', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:217976
Ljubić I. FERMENTIRANI MLIJEČNI PROIZVODI [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:217976
I. Ljubić, "FERMENTIRANI MLIJEČNI PROIZVODI", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:217976