Rogić, M. (2016). Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998
Rogić, Manuela. "Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998
Rogić, Manuela. "Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998
Rogić, M. (2016). 'Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998
Rogić M. Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998
M. Rogić, "Procjena alelopatskog učinka vrste Aloe vera (L.) Burm. F. na salatu, rukolu i radič", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587998