završni rad
PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:519907

Ileš, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku

Citirajte ovaj rad

Ileš, J. (2016). PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

Ileš, Josip. "PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

Ileš, Josip. "PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

Ileš, J. (2016). 'PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

Ileš J. PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

J. Ileš, "PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907