Tomac, A. (2016). DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, UKUPNIH KISELINA, POLIFENOLA I ANTOCIJANA TIJEKOM 2013./2014. KOD KULTIVARA FRANKOVKA ( V. vinifera L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:003960
Tomac, Antonija. "DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, UKUPNIH KISELINA, POLIFENOLA I ANTOCIJANA TIJEKOM 2013./2014. KOD KULTIVARA FRANKOVKA ( V. vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:003960
Tomac, Antonija. "DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, UKUPNIH KISELINA, POLIFENOLA I ANTOCIJANA TIJEKOM 2013./2014. KOD KULTIVARA FRANKOVKA ( V. vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:003960
Tomac, A. (2016). 'DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, UKUPNIH KISELINA, POLIFENOLA I ANTOCIJANA TIJEKOM 2013./2014. KOD KULTIVARA FRANKOVKA ( V. vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:003960
Tomac A. DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, UKUPNIH KISELINA, POLIFENOLA I ANTOCIJANA TIJEKOM 2013./2014. KOD KULTIVARA FRANKOVKA ( V. vinifera L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:003960
A. Tomac, "DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, UKUPNIH KISELINA, POLIFENOLA I ANTOCIJANA TIJEKOM 2013./2014. KOD KULTIVARA FRANKOVKA ( V. vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:003960