diplomski rad
Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:163:608479

Lijović, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za farmakognoziju

Citirajte ovaj rad

Lijović, A. (2018). Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479

Lijović, Ana. "Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479

Lijović, Ana. "Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479

Lijović, A. (2018). 'Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479

Lijović A. Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479

A. Lijović, "Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479