Lijović, A. (2018). Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479
Lijović, Ana. "Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479
Lijović, Ana. "Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479
Lijović, A. (2018). 'Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479
Lijović A. Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479
A. Lijović, "Ispitivanje utjecaja ekstrakcijskog otapala na sadržaj polifenola u ekstraktima korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:608479