Bilandžija, B. (2021). Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:746735
Bilandžija, Barbara. "Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:746735
Bilandžija, Barbara. "Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:746735
Bilandžija, B. (2021). 'Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:746735
Bilandžija B. Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2021 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:746735
B. Bilandžija, "Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:746735