prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje utjecaja različitih parametara na elementarni sadržaj čajnih infuza primjenom rendgenske fluorescencijske spektrometrije s totalnom refleksijom
Rad dostupan nakon 2025-09-22
diplomski rad
Ispitivanje utjecaja različitih parametara na elementarni sadržaj čajnih infuza primjenom rendgenske fluorescencijske spektrometrije s totalnom refleksijom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:163:781184

Čavara, Lucia
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Čavara, L. (2023). Ispitivanje utjecaja različitih parametara na elementarni sadržaj čajnih infuza primjenom rendgenske fluorescencijske spektrometrije s totalnom refleksijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:781184

Čavara, Lucia. "Ispitivanje utjecaja različitih parametara na elementarni sadržaj čajnih infuza primjenom rendgenske fluorescencijske spektrometrije s totalnom refleksijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:781184

Čavara, Lucia. "Ispitivanje utjecaja različitih parametara na elementarni sadržaj čajnih infuza primjenom rendgenske fluorescencijske spektrometrije s totalnom refleksijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:781184

Čavara, L. (2023). 'Ispitivanje utjecaja različitih parametara na elementarni sadržaj čajnih infuza primjenom rendgenske fluorescencijske spektrometrije s totalnom refleksijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:781184

Čavara L. Ispitivanje utjecaja različitih parametara na elementarni sadržaj čajnih infuza primjenom rendgenske fluorescencijske spektrometrije s totalnom refleksijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:781184

L. Čavara, "Ispitivanje utjecaja različitih parametara na elementarni sadržaj čajnih infuza primjenom rendgenske fluorescencijske spektrometrije s totalnom refleksijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:781184