Bakran, M. (2024). Fitokemijski sastav i antioksidacijsko djelovanje ploda vrste Ribes uva-crispa L. (Grossulariaceae) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:326217
Bakran, Marija. "Fitokemijski sastav i antioksidacijsko djelovanje ploda vrste Ribes uva-crispa L. (Grossulariaceae)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:326217
Bakran, Marija. "Fitokemijski sastav i antioksidacijsko djelovanje ploda vrste Ribes uva-crispa L. (Grossulariaceae)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:326217
Bakran, M. (2024). 'Fitokemijski sastav i antioksidacijsko djelovanje ploda vrste Ribes uva-crispa L. (Grossulariaceae)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:326217
Bakran M. Fitokemijski sastav i antioksidacijsko djelovanje ploda vrste Ribes uva-crispa L. (Grossulariaceae) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:326217
M. Bakran, "Fitokemijski sastav i antioksidacijsko djelovanje ploda vrste Ribes uva-crispa L. (Grossulariaceae)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:326217