Đorđević, A. (2024). Utjecaj bisfenola A na sadržaj polifenola u lukovicama običnog luka (Allium cepa L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:629211
Đorđević, Anja. "Utjecaj bisfenola A na sadržaj polifenola u lukovicama običnog luka (Allium cepa L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:629211
Đorđević, Anja. "Utjecaj bisfenola A na sadržaj polifenola u lukovicama običnog luka (Allium cepa L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:629211
Đorđević, A. (2024). 'Utjecaj bisfenola A na sadržaj polifenola u lukovicama običnog luka (Allium cepa L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:629211
Đorđević A. Utjecaj bisfenola A na sadržaj polifenola u lukovicama običnog luka (Allium cepa L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2024 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:629211
A. Đorđević, "Utjecaj bisfenola A na sadržaj polifenola u lukovicama običnog luka (Allium cepa L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:629211