Marinac Anđić, I. (2016). Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:180482
Marinac Anđić, Iva. "Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:180482
Marinac Anđić, Iva. "Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:180482
Marinac Anđić, I. (2016). 'Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:180482
Marinac Anđić I. Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:180482
I. Marinac Anđić, "Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:180482