Vuljanić, D. (2017). Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594
Vuljanić, Dora. "Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594
Vuljanić, Dora. "Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594
Vuljanić, D. (2017). 'Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594
Vuljanić D. Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594
D. Vuljanić, "Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594