diplomski rad
Geografski aspekt industrije čokolade, od sirovine do konačnog proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. urn:nbn:hr:217:772679

Briški, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
GEOG - Geografski odsjek

Citirajte ovaj rad

Briški, M. (2019). Geografski aspekt industrije čokolade, od sirovine do konačnog proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:772679

Briški, Martina. "Geografski aspekt industrije čokolade, od sirovine do konačnog proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:772679

Briški, Martina. "Geografski aspekt industrije čokolade, od sirovine do konačnog proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:772679

Briški, M. (2019). 'Geografski aspekt industrije čokolade, od sirovine do konačnog proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:772679

Briški M. Geografski aspekt industrije čokolade, od sirovine do konačnog proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:772679

M. Briški, "Geografski aspekt industrije čokolade, od sirovine do konačnog proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:772679