Bukvić, M. (2019). Određivanje sastava masnih kiselina u tkivima srdele Sardina pilchardus (Walbaum) (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:505265
Bukvić, Mariana. "Određivanje sastava masnih kiselina u tkivima srdele Sardina pilchardus (Walbaum)." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:505265
Bukvić, Mariana. "Određivanje sastava masnih kiselina u tkivima srdele Sardina pilchardus (Walbaum)." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:505265
Bukvić, M. (2019). 'Određivanje sastava masnih kiselina u tkivima srdele Sardina pilchardus (Walbaum)', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:505265
Bukvić M. Određivanje sastava masnih kiselina u tkivima srdele Sardina pilchardus (Walbaum) [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:505265
M. Bukvić, "Određivanje sastava masnih kiselina u tkivima srdele Sardina pilchardus (Walbaum)", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:505265