Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:472705
Marković, Tanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Marković, T. (2014). Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705
Marković, Tanja. "Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705
Marković, Tanja. "Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705
Marković, T. (2014). 'Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705
Marković T. Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705
T. Marković, "Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705