završni rad
Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:681283

Babić, Ingrid
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Babić, I. (2016). Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:681283

Babić, Ingrid. "Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:681283

Babić, Ingrid. "Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:681283

Babić, I. (2016). 'Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:681283

Babić I. Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 04.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:681283

I. Babić, "Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:681283