diplomski rad
Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Horvat, A. (2017). Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, Andrea. "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, Andrea. "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat, A. (2017). 'Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

Horvat A. Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579

A. Horvat, "Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315579