Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:157389
Kostelac, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Kostelac, I. (2014). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157389
Kostelac, Ivana. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157389
Kostelac, Ivana. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157389
Kostelac, I. (2014). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157389
Kostelac I. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 09.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157389
I. Kostelac, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157389