Kojić, N. (2014). Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721
Kojić, Nataša. "Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721
Kojić, Nataša. "Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721
Kojić, N. (2014). 'Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721
Kojić N. Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 16.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721
N. Kojić, "Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721