diplomski rad
Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:032460

Šego, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Šego, J. (2015). Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

Šego, Jelena. "Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

Šego, Jelena. "Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

Šego, J. (2015). 'Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

Šego J. Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

J. Šego, "Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460