prikaz prve stranice dokumenta Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:187106

Begić, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Begić, A. (2019). Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187106

Begić, Andrea. "Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187106

Begić, Andrea. "Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187106

Begić, A. (2019). 'Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187106

Begić A. Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187106

A. Begić, "Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187106