Priprema pšenice za meljavu u pogonu "Žito" Đakovo
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:554202
Lozić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Lozić, M. (2019). Priprema pšenice za meljavu u pogonu "Žito" Đakovo (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554202
Lozić, Marija. "Priprema pšenice za meljavu u pogonu "Žito" Đakovo." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554202
Lozić, Marija. "Priprema pšenice za meljavu u pogonu "Žito" Đakovo." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554202
Lozić, M. (2019). 'Priprema pšenice za meljavu u pogonu "Žito" Đakovo', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554202
Lozić M. Priprema pšenice za meljavu u pogonu "Žito" Đakovo [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554202
M. Lozić, "Priprema pšenice za meljavu u pogonu "Žito" Đakovo", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554202