Naslov (engleski) | Flour - Bread '19 : Proceedings of the 10th International Congress Flour - Bread '19 and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno - Kruh '19 |
Autor | Metka Ačko |
Autor | Valentina Bačić |
Autor | Draženka Birkić |
Autor | Marijana Blažić |
Autor | Sandra Budžaki |
Autor | Andrea Buratović |
Autor | Nikolina Čukelj Mustač |
Autor | Duška Ćurić |
Autor | Saša Drakula |
Autor | Bojana Filipčev |
Autor | Ivona Grilec |
Autor | Matea Habuš |
Autor | Lahorka Halmi |
Autor | Joanna Harasym |
Autor | Taťána Hofmanová |
Autor | Marie Hrušková |
Autor | Mario Ivanuša |
Autor | Kristina Jovanović |
Autor | Urszula Kaim |
Autor | Rasa Kapačinskaitė |
Autor | Nada Knežević |
Autor | Elizabeta Kralj |
Autor | Jozo Leko |
Autor | Tomislav Leko |
Autor | Bojan Matijević |
Autor | Mladen Mavar |
Autor | Dubravka Novotni |
Autor | Agnieszka Orkusz |
Autor | Damir Oros |
Autor | Marina Palfi |
Autor | Ines Panjkota Krbavčić |
Autor | Krešimir Predrijevac |
Autor | Kristina Radoš |
Autor | Davorka Rujevčan |
Autor | Ivana Rumbak |
Autor | Ivana Rumora Samarin |
Autor | Ana Samodol |
Autor | Goran Saric |
Autor | Anastasija Selaković |
Autor | Kornelija Severović |
Autor | Tamara Sorić |
Autor | Antonio Starčević |
Autor | Zita Šereš |
Autor | Olivera Šimurina |
Autor | Dragana Šoronja-Simović |
Autor | Ivan Švec |
Autor | Lidija Tašner |
Autor | Jožef Viszmeg |
Autor | Bojana Voučko |
Autor | Jana Zahorec |
Autor | Jurica Žučko |
Urednik | Ivica Strelec |
Urednik | Antun Jozinović |
Urednik | Sandra Budžaki |
Ostale odgovornosti | Antonija Šarić (Drugo) |
Ostale odgovornosti | Lahorka Budić (Drugo) |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 3 Reviews, 8 Original research articles and 3 Professional articles presented at 10th International Congress Flour – Bread ’19 and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno – Kruh ’19 |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Zbornik radova s konferencije |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Naslov serije | Flour-Bread |
Naslov serije | Brašno-Kruh |
Broj stranica | 155 |
p-ISSN | 1848-2562 |
e-ISSN | 2706-4751 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:696818 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2020-04 |
Skup | Naziv: 10th International Congress Flour – Bread ’19 and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno – Kruh ’19 Kratica: Flour-Bread Lokacija: Osijek, Hrvatska Organizator: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek Organizator: Croatian Agency for Agriculture and Food Organizator: International Association for Cereal Science and Technology – ICC Organizator: Iseki-Food Association – IFA Organizator: Global Harmonization Initiative – GHI Datum početka: 2019-06-11 Datum završetka: 2019-06-14 |
URL dokumenta | http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/wp-content/uploads/2020/04/Proceedings_FB2019_electronic-USB.pdf |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2020-05-15 08:43:06 |