Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo
Pavlović, N. (2020). Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
Pavlović, Nika. "Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
Pavlović, Nika. "Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
Pavlović, N. (2020). 'Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
Pavlović N. Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373
N. Pavlović, "Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz kakaove ljuske", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537373