prikaz prve stranice dokumenta Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:095797

Potočar, Anita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Potočar, A. (2020). Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Potočar, Anita. "Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Potočar, Anita. "Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Potočar, A. (2020). 'Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

Potočar A. Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797

A. Potočar, "Biotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095797