Naslov (hrvatski) | Hranom do zdravlja : zbornik radova s 12. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa |
Naslov (engleski) | WITH FOOD TO HEALTH : proceedings of the 12 international scientific and professional conference |
Autor | Mila Arapcheska |
Autor | Ivana Bečić |
Autor | Luka Bočkor |
Autor | Miran Čoklo |
Autor | Lejla Dervišević |
Autor | Ivan Dolanc |
Autor | Jasenka Gajdoš Kljusurić |
Autor | Zehra Hajrulai-Musliu |
Autor | Senita Isaković |
Autor | Marko Ivanović |
Autor | Enver Karahmet |
Autor | Daniela Kenjerić |
Autor | Irena Keser |
Autor | Karmen Kokot |
Autor | Petra Lončarić |
Autor | Ardea Milidrag |
Autor | Dunja Molnar |
Autor | Suzana Nikolić-Pavljašević |
Autor | Emina Omeragić |
Autor | Melisa Oraščanin |
Autor | Diana Podvorac |
Autor | Tamara Sorić |
Autor | Una Suljić |
Autor | Marizela Šabanović |
Autor | Jelena Šarac |
Autor | Edin Šatrović |
Autor | Edina Šertović |
Autor | Vladimir Tomović |
Autor | Almir Toroman |
Autor | Kristina Tušek |
Autor | Jovanka Tuteska |
Autor | Risto Uzunov |
Autor | Dragan Vujadinović |
Autor | Milan Vukić |
Urednik | Đurđica Ačkar |
Urednik | Jurislav Babić |
Urednik | Midhat Jašić |
Urednik | Drago Šubarić |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Nutricionizam |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 1 review paper, 6 original scientific papers, and 4 professional papers presented at 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, organised in following sections: Nutrition, Dietetics and Diet Therapy, Functional Food and Dietary Supplements, and Food Analysis |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | hrvatski |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Zbornik radova s konferencije |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 157 |
ISBN | 978-953-7005-73-3 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:153354 |
Datum objave elektroničkog izdanja | 2020-10-22 |
Skup | Naziv: 12. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA Naziv: 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH Kratica: Hranom do zdravlja Lokacija: Osijek, Hrvatska Organizator: Sveučilište u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Organizator: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) Organizator: Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) Organizator: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku (BiH) Organizator: Hrvatski zbor nutricionista Organizator: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu Organizator: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu Organizator: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku Organizator: Veleučilište u Požegi Organizator: European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka) Organizator: ISEKI – Food Association (IFA) (Austrija) Organizator: Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu Organizator: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru (BiH) Organizator: Odjel za Biologiju Sveučilišta u Osijeku Organizator: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Organizator: Hrvatsko društvo nutricionista i dijetetičara Organizator: Komora magistara farmacije Tuzlanskog kantona (BiH) Organizator: Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar Datum početka: 2019-10-24 Datum završetka: 2019-10-25 |
URL dokumenta | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2020/10/Proceedings_HDZ_2019.pdf |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku |
Izdavač | Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli |
Mjesto izdavanja | Osijek i Tuzla |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2020-11-16 11:16:19 |