prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:712020

Kefelja, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Kefelja, B. (2015). Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020

Kefelja, Barbara. "Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020

Kefelja, Barbara. "Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020

Kefelja, B. (2015). 'Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020

Kefelja B. Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020

B. Kefelja, "Utjecaj dodatka različitih vrsta meda na prihvatljivost čaja od peršina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712020