prikaz prve stranice dokumenta Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:405899

Mandušić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Mandušić, A. (2021). Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405899

Mandušić, Ana. "Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405899

Mandušić, Ana. "Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405899

Mandušić, A. (2021). 'Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405899

Mandušić A. Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405899

A. Mandušić, "Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405899