Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Barišić, V. (2022). Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
Barišić, Veronika. "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
Barišić, Veronika. "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
Barišić, V. (2022). 'Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
Barišić V. Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007
V. Barišić, "Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637007