Naslov (hrvatski) | Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa |
Naslov (engleski) | With Food to Health : proceedings of the13th International Scientific and Professional Conference |
Autor | Vildana Alibabić MBZ: 149415 |
Autor | Mejra Bektašević |
Autor | Ivona Bevanda |
Autor | Marko Blajić |
Autor | Anamarija Buneta |
Autor | Nevena Ćorić |
Autor | Samira Dedić |
Autor | Zrinka Djukić Koroljević |
Autor | Georg Drezner |
Autor | Elena Dujmić |
Autor | Krešimir Dvojković |
Autor | Aida Džaferović |
Autor | Maja Ergović Ravančić |
Autor | Mirna Habuda-Stanić |
Autor | Nermina Hadžić |
Autor | Daniela Horvat |
Autor | Maša Islamčevič Razboršek |
Autor | Jakov Ivković |
Autor | Maja Ižaković |
Autor | Petra Jelić |
Autor | Huska Jukić |
Autor | Josip Juras |
Autor | Anita Jurić |
Autor | Andrea Karlović |
Autor | Marija Kovačević Babić |
Autor | Greta Krešić |
Autor | Branimir Krištofić |
Autor | Nikolina Liović |
Autor | Dina Lončarić |
Autor | Boris Lovrić |
Autor | Tihana Marček |
Autor | Fides Novosel |
Autor | Valentina Obradović |
Autor | Melisa Oraščanin |
Autor | Nevena Pandža |
Autor | Ivana Pavičić |
Autor | Hrvoje Pavlović |
Autor | Andrej Pečet |
Autor | Porin Perić |
Autor | Jelka Pleadin |
Autor | Josipa Primorac |
Autor | Marjana Simonič |
Autor | Tamara Sorić |
Autor | Edina Šertović |
Autor | Marija Viljevac Vuletić |
Autor | Darija Vranešić Bender |
Autor | Ivan Vukoja |
Autor | Ivan Zmijanović |
Urednik | Jurislav Babić |
Urednik | Drago Šubarić |
Urednik | Midhat Jašić |
Urednik | Antun Jozinović |
Urednik | Daniela Čačić Kenjerić |
Urednik | Ines Banjari |
Urednik | Ante Lončarić |
Urednik | Stela Jokić |
Urednik | Đurđica Ačkar |
Urednik | Marija Banožić |
Urednik | Jozo Ištuk |
Urednik | Maja Ižaković |
Urednik | Martina Jakovljević Kovač |
Urednik | Lidija Šoher |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Nutricionizam |
Sažetak (hrvatski) | Zbornik sadrži 5 preglednih radova, 6 izvornih znanstvenih radova i 3 stručna rada predstavljena na 13. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu HRANOM DO ZDRAVLJA, organiziranog u sljedećim sekcijama: Prehrana, Funkcionalna hrana i dodaci prehrani, Sigurnost hrane i Analiza hrane. |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 5 review papers, 6 original scientific papers, and 3 professional papers presented at 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, organised in following sections: Nutrition, Functional Food and Dietary Supplements, Food Safety and Food Analysis. |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | hrvatski |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Zbornik radova s konferencije |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 208 |
ISBN | 978-953-7005-83-2 |
e-ISSN | 2232-9536 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:386362 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2022 |
Skup | Naziv: 13. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA Naziv: 13 th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH Kratica: Hranom do zdravlja Lokacija: Osijek, Hrvatska Organizator: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku et al. Organizator: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) Organizator: Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) Organizator: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku (BiH) Organizator: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku Organizator: Medicinski fakultet Sveučilišta u Osijeku Organizator: Odjel za Biologiju Sveučilišta u Osijeku Organizator: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu Organizator: Komora magistara farmacije Tuzlanskog kantona (BiH) Organizator: European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka) Organizator: ISEKI – Food Association (IFA) (Austrija) Organizator: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru (BiH) Organizator: Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar Organizator: Veleučilište u Požegi Organizator: Klinički bolnički centar Osijek Organizator: Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu Organizator: Tehnološki fakultet Zvornik Univerziteta u Istočnom Sarajevu (BiH) Organizator: Hrvatsko društvo nutricionista i dijetetičara Organizator: Hrvatski veterinarski institut Datum početka: 2021-09-16 Datum završetka: 2021-09-17 |
URL dokumenta | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2022/04/Proceedings_HDZ_2021.pdf |
URL dokumenta | https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3Aknjige/manage/overview/ingest?d=ptfos%3A2367 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku |
Izdavač | Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Mjesto izdavanja | Tuzla |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2022-05-20 08:05:13 |