Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. urn:nbn:hr:109:098935
Lulić, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese
Lulić, I. (2022). Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
Lulić, Iva. "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
Lulić, Iva. "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
Lulić, I. (2022). 'Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
Lulić I. Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
I. Lulić, "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935