Bjelobrk, I. (2022). Zakonodavstvo prehrambenih aditiva u Europskoj uniji s naglaskom na procjenu sigurnosti (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:729037
Bjelobrk, Ivona. "Zakonodavstvo prehrambenih aditiva u Europskoj uniji s naglaskom na procjenu sigurnosti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:729037
Bjelobrk, Ivona. "Zakonodavstvo prehrambenih aditiva u Europskoj uniji s naglaskom na procjenu sigurnosti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:729037
Bjelobrk, I. (2022). 'Zakonodavstvo prehrambenih aditiva u Europskoj uniji s naglaskom na procjenu sigurnosti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:729037
Bjelobrk I. Zakonodavstvo prehrambenih aditiva u Europskoj uniji s naglaskom na procjenu sigurnosti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:729037
I. Bjelobrk, "Zakonodavstvo prehrambenih aditiva u Europskoj uniji s naglaskom na procjenu sigurnosti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:729037