prikaz prve stranice dokumenta Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. urn:nbn:hr:109:336682

Jurišić, Blanka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Jurišić, B. (2008). Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336682

Jurišić, Blanka. "Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336682

Jurišić, Blanka. "Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336682

Jurišić, B. (2008). 'Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336682

Jurišić B. Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 27.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336682

B. Jurišić, "Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336682