Naslov (hrvatski) | Hranom do zdravlja : knjiga sažetaka 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa |
Naslov (engleski) | With food to health : book of abstracts 9th International scientific and professional conference |
Urednik | Drago Šubarić |
Urednik | Midhat Jašić |
Ostale odgovornosti | Daniela Čačić Kenjerić (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Ines Banjari (Suradnik) |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (engleski) | Book of abstracts contains abstracts of 5 plenary lectures, 18 oral presentations and 64 abstracts of poster presentations presented at "9th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH", organised in following sections: Nutrition, Dietetics and diet therapy, Food safety, Food analysis, Production of safe food and food with added nutritional value |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | hrvatski |
Jezik | engleski |
Jezik | bosanski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Ostalo |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 148 |
ISBN | 978-953-7005-41-2 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:385686 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2016 |
Skup | Naziv: 9. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA Kratica: Hranom do zdravlja Lokacija: Osijek, Hrvatska Organizator: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku et al. Datum početka: 2016-10-13 Datum završetka: 2016-10-13 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku , Prehrambeno - tehnološki fakultet Osijek |
Izdavač | Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2023-03-17 11:28:56 |